Ebben a menüpontban online lovas játékokat találhattok.Jó játékot!

 

1.

Fogadj arra a lóra, amelyik Szerinted nyerni fog!

 

2.

Ugrass át különböző akadályokat, falakat és kerítéseket hogy teljesítsd a pályát!A játék célja, hogy a legrövidebb időn belül teljesítsd a pályát anélkül, hogy levernéd az akadályokat.

 

3.

Vágtázz végig a pályákon, ugrasd át az akadályokat! Az egyik legjobb grafikájú lovas játék. A díjugratás előtt még a lovad és az öltözeted színét is Te választhatod meg.

 

4.

Vágtázz végig a pályákon, ugrasd át az akadályokat! A nyilakkal irányíthatod a lovad, aki [Space] billentyűre ugrik is. A [Ctrl] gombbal a pálcát használhatod. Vigyázz, csak háromszor élhetsz ezzel a lehetőséggel!

 

5.

Ez egy ékes német nyelven beszélő lovas játék. A játékot a "Rennen Starten" gombbal lehet elindítani. A lefele nyíllal kicsit ugrik a ló, a felfelével meg nagyot. A pálya végén a "Zur nexten strecke" gomb vinni játékos új pálya.

 

6.

A lovaspályát ellepték az ürgék! Lyukakat ásnak a fűbe, amelyekbe lépve megsérülhetnek a lovak! Csapd le őket, mielőtt bajt okoznak!

 

7.

Terepen lovagolva kell különféle akadályokat átugrani, amik egyre nagyobbak lesznek és sűrűbben jönnek, ahogy haladunk előre a pályán.

 

8.

Vigyázz, el ne kapják az őrjáratozó zsokék az általad irányított pónit, mert akkor egy átlátszó halálfej formájában távozni fog a képernyőről, és viszi magával három életed egyikét is. És ha mind elfogy... de erre jobb nem is gondolni.

 

9.

Ma 5 futamot rendeznek a lóversenypályán. Nyerj minél több pénzt, fogadj arra a lóra, amelyik a szerinted a befutó lesz.

 

10.

Az nyitóképernyőn célszerű elsőként az istálló ajtajára kattintani, mert ott választhatsz lovat, anélkül meg ugyebár nehéz. Az istállóban a lovakra kattintva kiválaszthatod, milyen fajtájú lóval szeretnél versenyezni.Ha ez sikerült, akkor add meg a nevedet a felugró ablakban, majd válaszd a pipát.Most jön a cseles rész: ha a ló, vagy a lovas tetszőleges testrészére kattintasz, akkor átszinezhed azt. (Nálunk nem festjük a lovat az istállóból történő kihozatal előtt, ez egy dán népszokás. Ők úgy hívják: "Velg farge til hesten")Ha elfogyott a festék, akkor kattints az istálló ajtajára, hogy visszajuss az udvarra. Ott a "Til ridebane" felirat jelenti azt, amit mi csak úgy szoktunk mondani, hogy a "Versenypálya felé".A pályán az előrenyíllal indul/gyorsul a ló, a hátranyíllal pedig fékez/megáll. Elindulni csak a zöld jelzés után szabad. Az akadályokat a felfelenyíllal lehet átugratni.

 

11.

A nyitóképernyőn az utolsó látogatás dátuma szerepel, ezt leokézva jutunk a főoldalra. Itt a bal alsó sarokban lévő "Turnier" gombbal lehet versenyezni. Itt a nyilakkal lehet gyorsítani/lassítani/forgatni az állatot, a space gombra pedig ugrik a póni. Az útvonalat a fehér nyilak jelzik a pályán.A nyitólap alján a "Dein Pony" gombbal lehet megtekinteni a pónid állapotát, illetve, ha még nincs ilyened, akkor itt tudsz választani magadnak egyet.

 

12.

Vágtázz végig a díjugratópályán anélkül, hogy levernéd az akadályokat.

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő